fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 14:13:05
събота | 28.05.2022 | 14:13:05
21.8 C
София

Германия и САЩ се договориха да не признават никоя от завзетите от Русия територии в Украйна (ВИДЕО)

Шолц и Байдън "изразиха съгласие, че на Украйна трябва да продължи да се оказва значителна и непрекъсната подкрепа

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Германският канцлер Олаф Шолц и американският президент Джо Байдън се договориха в телефонен разговор да не признават никоя от завзетите от Русия територии в Украйна. Това изявление направи говорителя на германското правителство.

Двамата лидери осъдиха “коментари, направени наскоро от руското ръководство, които целят да дискредитират демократично признатото украинско ръководство”. Двамата лидери проведоха телефонен разговор в, който се договориха да не  признават никоя от завзетите от Русия територии в Украйна. Шолц и Байдън “изразиха съгласие, че на Украйна трябва да продължи да се оказва значителна и непрекъсната подкрепа, за да може тя да упражни законното си право на самозащита”.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук