fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:49

ГЕРБ връща мандата веднага (ВИДЕО)

ГЕРБ няма да се опитват да преговарят за кабинет в рамките на сегашния парламент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Получихме покана за утре, четвъртък, в 11 часа, за връчване на втори проучвателен мандат. Нашата парламентарна група взе решение, че няма да излъчва кандидат за министър-председател, както и ще върне веднага проучвателния мандат”, затвърди председателката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в кулоарите на парламента.

Въпросителната е на кого президентът ще връчи третия мандат, предвид заявката му, че първо ще проведе консултации с партиите.

По конституция той има 7-дневен срок за връчването на последния мандат. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img