fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:11

ГЕРБ-Варна ще проверява машините за гласуване

От партията се опасяват изборите да не бъдат манипулирани чрез софтуера на машините

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ГЕРБ–Варна искат службата по метрология и стандартизация да провери софтуера на машините за гласуване преди изборите, каза днес пред журналисти депутатът Бранимир Балачев.

Основната цел е да бъде гарантирано, че вотът няма да бъде манипулиран, допълниха колегите му Красен Кралев и Павел Христов

Има опасност машинното гласуване отново да откаже много хора да отидат до секциите в деня на изборите, особено по-възрастните гласоподаватели, опасява се Кралев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img