fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:36

ГЕРБ-СДС няма да подкрепи правителство с мандата на БСП (ВИДЕО)

Очаквано и логично е президентът Румен Радев да връчи мандат на БСП, заяви Десислава Атанасова

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Вървим към предсрочни избори и няма нужда да се губи парламентарно време, заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Според Атанасова очаквано и логично президентът Румен Радев да връчи мандат на БСП за съставяне на правителство.
“Единственият изход са предсрочни парламентарни избори и правителство, формирано зад ценности”, заяви Атанасова.

Атанасова припомни, че ГЕРБ никога не е сядала на маса за преговори за власт с БСП и ДПС.

“Ако се стигне до гласуване в Народното събрание на правителство с мандат на БСП, нашата парламентарна група ще бъде единна, ще бъде в парламента и няма да подкрепи правителство с мандат на БСП”, заяви Атанасова.

Според Атанасова това мнозинство, което би се формирало евентуално в 47-ото Народно събрание, не би дало успешната формула за стабилност.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img