fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 19:06

ГЕРБ са против назначаването на Бойко Рашков като председател на КПКОНПИ

Бойко Рашков се превърна в символ на милиционерския произвол и антидемократичния терор, твърдят от ГЕРБ

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ГЕРБ е против назначаването на Бойко Рашков за председател на КПККОНПИ. Те изпратиха специална декларация по този повод. От политическата партия напомниха, че по нареждане на шефа на МВР бяха арестувани Бойко Борисов, както и други видни лица – действия, които съдът след това обяви за незаконни. “Бойко Рашков се превърна в символ на милиционерския произвол и антидемократичния терор, който Кирил, Асен и компания се опитват да установят в България в 21 век”, съобщиха ГЕРБ.

По написаното в декларацията им, водачите на “Продължаваме Промяната” искат от левицата да им назначат Рашков за тяхна “персонална бухалка и Велик инквизитор”. Те предупредиха социалистите, че ако се съгласят с това, “ще обявите война не само на най-голямата опозиционна партия, но и на правораздавателната система, на гражданското общество и на гражданския мир”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img