fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:52

ГЕРБ с искане да се актуализира бюджетът на НЗОК

Настояват това да се случи до края на този парламент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ГЕРБ настояват за актуализация на бюджета на Здравната каса преди закриването на 47-ото Народно събрание. Това става ясно от внесения от парламентарната група законопроект за изменение на финансовата рамка за касата.

В него се предвиждат допълнителни 6,1 милиона лева, с които да се осигури допълнителен финансов ресурс за кадрово обезпечаване на касата. В сумата е заложено и увеличаването на щатната бройка на НЗОК.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img