fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:40

Георги Семерджиев остава окончателно в ареста (ВИДЕО)

Разследващите все още не разполагат с резултатите от токсикологичната експертиза

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Георги Семерджиев, който причини тежката катастрофа на бул.”Черни връх” в София, при която загинаха две жени, остава окончателно в ареста. Обвиняемият не присъства на заседанието на Софийския апелативен съд по здравословни причини.

На Георги Семерджиев са повдигнати 5 обвинения – причиняване на смърт на две лица , напускане на местопроизшествието; съзнателно използване на неистински официален документ; управление на МПС след употреба на наркотични вещества; незаконно държане на наркотично вещество и използване на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно превозно средство.

Разследващите все още не разполагат с резултатите от токсикологичната експертиза, която трябва да установи наличието на алкохол и наркотици в кръвта на Семерджиев.

И този съдебен състав констатира, че доказателствата, че 35-годишният мъж е бил зад волана, са косвени, но анализирани в тяхната последователност водят именно към Семерджиев.

Стана ясно, че полицейската служителка Симона Радева – по собствените ѝ свидетелства, е помогнала на Семерджиев да стигне по стълба до апартамента, в който живее, тъй като ключовете му били изхвърчали при силния удар и разцепването на автомобила му.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img