fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:14

Георги Гьоков: Със сто лева повече за отоплителния сезон (ВИДЕО)

Гьоков заяви, че се отчита динамиката на цената на енергоизточниците

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От Министерството на труда и социалната политика взеха решение, че е целесъобразно да се отпуснат 20 лв. месечно или 100 лв. за целия отоплителен сезон на правоимащите лица и семейства.

“Необходимите финансови средства в размер на 31 млн. лв са осигурени в рамките на бюджета на МТСП за 2022 г. Тези допълнителни средства са налични и няма пречка за тяхното изплащане”. Това заяви социалният министър в оставка Георги Гьоков.

Гьоков заяви, че се отчита динамиката на цената на енергоизточниците.

„Това налага приемане на неотложни мерки от страна на правителството, които да облекчат създалото се напрежение от повишените цени и да ограничат риска от увеличаване на социалното напрежение“, добави той.

Социалният министър в оставка посочи, че допълнителни средства са налични и няма пречка за тяхното изплащане.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img