fbpx
20.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 01:58:39
петък | 27.05.2022 | 01:58:39
20.8 C
София

Георг Георгиев: Правителството се сваля само – да призовеш хората да си дарят заплатите, които инфлацията унищожи

Ние искаме да се спре с лицемерието, призова председателят на младежката организация на ГЕРБ

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Истината се разделя на две – истината на коалицията и г-жа Нинова и цялата останала истина, товарите пътуват към летище Жешов, което се намира на 100 километра от украинската граница. Правителството се сваля само – да призовеш хората да си дарят заплатите, които инфлацията унищожи”, заяви в “Денят започва” по БНТ Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ.

По думите му има разрешение за трансфер и за износ, подписани от Корнелия Нинова, като министър на икономиката.

“Имаме увеличение в сравнение с миналата година с 400 милиона повече изнесена продукция и на база на тези товарителници и това конкретно индивидуално разрешение 600 000 парчета боеприпаси, снаряди, които са отпътували за летище Жешов в Полша, държавата продава през посредници”, допълни Георг Георгиев.

Георг Георгиев добави, че България трябва да вземе еднозначно решение, за да бъде на висотата на своите партньори.

“Ние не сме против износа, ние искаме да се спре с лицемерието. “Демократична България е на колене пред БСП. България трябва да продължи да помага на Украйна. България и българското правителство трябва ясно и категорично да заявят позиция, а не да ходят да се снимат в Киев”, каза още Георг Георгиев.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук