fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:58

“Газпром”: Доставяме синьо гориво за Европа през Украйна

Днес има леко увеличение в подаваните количества, посочват от компанията

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Руският енергиен гигант “Газпром” съобщи, че продължава да доставя синьо-гориво за Европа през Украйна, предаде Ройтерс.

Компанията посочи, че подаваният обем на газоизмервателна станция “Суджа” се задържа на устойчиви нива от около 42,2 милиона кубични метра. За днешния ден той възлиза на 42,2 млн. куб. м при 42,1 млн. вчера, което е леко увеличение.

“Газпром” допълни, че Украйна е отказала заявка за доставка на суровината през газоизмервателна станция “Сохрановка”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img