fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:24

Газовото хранилище в Чирен е запълнено на около 35% (ВИДЕО)

"Когато основният доставчик на Европа не е устойчив и не преследва само търговски цели не може да се прогнозира какво би се случило реално”, обясни министър Николов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В момента газовото хранилище в Чирен е запълнено на около 35%.Това заяви министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, след провалилото се, заради липса на кворум заседание на парламентарната комисия по енергетика, на което трябваше да бъде изслушан ресорния министър.

“Газовото хранилище в Чирен е запълнено на около 35%.Прави се всичко възможно, за да се подсигурят адекватно всички количества и това ще се случи.” заяви Николов.

Николов, посочи, че поради специфичната ситуация в света никой не разкрива информация, откъде доставя и с кого преговаря за доставки на природен газ. Той даде подробности и до къде е стигнала работата по интерконектора с Гърция.

Николов още веднъж подчерта ,че ситуацията с доставките на природен газ не засяга само България, а цяла Европа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here