fbpx
18.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 05:55

Галина Захарова е единственият кандидат за председател на ВКС

Тя ще бъде изслушана на 14 януари

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Галина Захарова е единственият кандидат за председател на Върховния касационен съд. Това стана ясно на последното заседание на ВСС, на което не бяха направени други предложения.

Днес беше последното от четирите заседания на Пленума на ВСС, на което можеха да се правят предложения за председател.

Галина Захарова бе предложена с огромно мнозинство от пленума на съдиите на самия Върховен съд. В последствие кандидатурата ѝ бе подкрепена от правосъдния министър Янаки Стоилов, както и от Висшия адвокатски съвет.

Изслушването на Захарова и гласуване на кандидатурата й е насрочено за 14 януари, а мандатът на Лозан Панов изтича на 10 февруари.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here