fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:05

Филип Станев от ИТН: Политиката се оказа хлъзгав терен

"Има такъв народ" доказа, че стои зад думите и и зад действията си, заяви още той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Политиката се оказа хлъзгав терен, където понякога е необходимо леко да отстъпиш от твърдата позиция, която си заел. Това заяви бившият депутат от “Има такъв народ” Филип Станев в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.
“Политиката се оказа хлъзгав терен. Място, на което е необходимо понякога леко да отстъпиш от твърдата позиция, която си заел. Това е поуката за нас. Катарзис е много силна дума, това е толкова тежко душевно преживяване, нямаме нужда от него неито ние, нито нашите партньори”, заяви Филип Станев.

снимка: “Денят започва с Георги Любенов”

От “Има такъв народ” са си направили и поука от последните два парламента.
“Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че докрай следвайки обективността, идеите, каузите, че ще се случат нещата”, заяви още той.
Според него всички политически формации, които искат да покажат на гражданите, че в крайна сметка тази държава трябва да бъде стабилна, трябва да положат максимални усилия да има правителство, като той изключи ГЕРБ и ДПС.
“Има такъв народ” доказа, че стои зад думите, зад каузите си и зад действията си. През годините назад заради този прословут закон, който касае НСО, вече отстъпили от поста на председател на Народното събрание като г-жа Цецка Цачева, г-жа Цвета Караянчева, г-н Главчев продължаваха години след това да се възползват от държавни автомобили, от охрана, от транспорт. Ненужен огромен държавен разход на гърба на данъкоплатеца. Нашият два пъти действал за кратко председател на Народното събрание Ива Митева и двата пъти след прекратяването на правомощията си в парламента, тя веднага се отказа от всички тези привилегии”, коментира Филип Станев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img