fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:16

Фалшив алкохол в заведения по морето

Всяко лято по Черноморието се изпиват поне 10 тона фалшив алкохол

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Спирт с есенция вместо оригинален алкохол в заведения по морето. Такива са резултатите от първите проверки на контролните органи по летните курорти у нас.

Проверки се правят по цялото Черноморие от Лозенец, през Приморско, Созопол, „Слънчев бряг” и достигат до Варна и „Златни пясъци”. Според производителите именно по морето е най-голям рискът да се попадне на некачествен алкохол в сезона на почивките.

Най-често алкохол с неясен произход и състав попадал в евтините “ол инклузив” хотели по морето, разказват търговците на алкохол.

От бранша споделят, че всяко лято по Черноморието се изпиват поне 10 тона фалшив алкохол, създаван специално за нуждите на хотелиери и ресторантьори за сезона.

От началото на сезона митничарите също задържат литри алкохол с неясен произход, който е трябвало да достигне до баровете и дискотеките.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img