fbpx
16.8 C
София
неделя | 29.05.2022 | 01:23:08
неделя | 29.05.2022 | 01:23:08
16.8 C
София

EVY Media стартира таблоида RedCarpet и NewsONE World

След успешния старт на NewsONE TV, новинарската медия продължава своето разрастване

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На 21 март в българския ефир стартира българската информационно-развлекателна телевизия newsONE TV. Каналът предлага на зрителите си точни и навременни обективни новини от България и чужбина. В две емисии – обедна и централна, лицата на медията – Тоня Стоянович и Николай Николов запознават зрителите с всичко най-важно от деня. Част от програмата на канала са и 5 авторски предавания, които се излъчват всеки делничен ден.

След успешния старт, медията разширява своето покритие с newsONE World. NewsONE World е нова дивизия в редакцията на newsONE, която ще отговаря за локални новини за българите в чужбина. newsONE World ще стартира скоро с покритие на локални новини в Съединените Американски Щати, като поетапно ще разшири своето присъствие и в други територии с големи български общности.

RedCarpet е първият по рода си таблоид в България, който ще следи живота на известните личности в страната. Медията ще предложи много и разнообразно богато съдържание от света на шоубизнеса в страната и чужбина. RedCarpet залага на качеството, публикувайки точна информация, ексклузивни интервюта и риалити проекти за онлайн аудиторията. Таблоидът ще има и своето телевизионно присъствие в програмата на newsONE TV.

- Реклама -spot_imgspot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук