fbpx
More

  EVY Media стартира два нови телевизионни канала

  На 01 юни стартират официално информационно-публицистичния канал newsONE HD и futureONE HD – телевизията за иновации, гейминг и технологии.

  На 01 юни 2022 г. в 09:00 часа е официалният старт на телевизията, част от българската информационна платформа newsONE – newsONE HD. newsONE HD ще предложи на зрителите съдържание без аналог, включващо новини на всеки 30 минути, две разширени емисии новини, първата по рода си късна емисия с коментарно студио и гости, над 10 авторски предавания, живи включвания от Парламента, Министерски съвет, Столична община и още над 20 държавни министерства, организации и институции, живи включвания от партийни брифинги, протести, актуални мероприятия от широко обществено значение и всичко това в общо в над 8 часа жив ефир всеки ден.

  Соня Тодорова

  NewsONE HD стартира в 09:00 със сутрешния блок news.Morning с водещ Соня Тодорова. Сутрешното предаване е с продължителност от 3 часа и всеки ден ще информира зрителите за новините от страната и света, ще предлага аналитични коментари от водещи експерти, ексклузивни гости в студиото и много живи включвания от мястото на събитието. В 12:00 часа е първата разширена емисия новини с водещ Тоня Стоянович. През седмицата от 12:30 до 18:00 програмата продължава с новини на всеки 30 минути и живи включвания от цялата страна.

  Тоня Стоянович

  В делничните дни праймтайм програмата на newsONE HD ще предложи нови и атрактивни авторски предавания.

  В 19:30 часа е централната емисия новини с водещ Николай Николов.

  Всеки делничен ден от 19:50 часа Дерек Минимал ще представя новините от света на българския и световен шоубизнес в емисията “Red Carpet”. Предаването ще е новият дом на всички развлекателни новини, с много и различни гости от родния и световен шоубизнес.

  Дерек Минимал

  От понеделник до петък от 20:00 часа newsONE HD ще е запазена територия за предаванията „На лов за право с… Кардашев“ с водещ Георги Кардашев (понеделник), „Без граници“ с водещ Георги Донков, „Попитай журналиста“ с Владимир Христовски  (сряда), седмичното спортно предаване sportONE  с Кирил Лулев  (четвъртък). Завръщане в ефира прави Димитър Патарински със своето авторско предаване „Патарински LIVE” всеки петък от 20:00 часа.

  Снимка: NewsONE

  В 21:00 часа започва късната коментарна емисия новини „Новините LIVE” с Владимир Таков. Всеки ден в Студио 1 на newsONE HD ще гостуват експерти и политици, които ще дадат своя коментар по актуалните за деня теми.

  Със старта на телевизията медийната група ще даде заявка и за още по-силно присъствие и влияние в онлайн пространството с напълно нов новинарски портал, който ще обедини в една платформа newsONE.bg, cultureONE.bg, sportONE.bg и RedCarpet.bg.

  Снимка: NewsONE

  Програмата на newsONE се излъчва като част от програмната схема на телевизия „HomeOne”от 21.03.2022 г. newsONE HD стартира официално на 01 юни 2022 година в 9:00 часа и каналът ще заеме мястото на телевизия „HomeOne”.

  Отново на 01 юни EVY Media дава старт и на втория нов телевизионен канал – futureONE HD. Макар и много от нас да хващат книга все по-рядко, всъщност четем повече от всякога, само че най-често осветени от синкавата светлина на устройствата ни. Не посещаваме киносалона редовно, но за сметка на това гледаме все повече филми и сериали. Консумираме постоянен поток от къси, но наситени с информация форми на съдържание. Дигиталното пространство не чака, а се разраства, става все по-динамично и интерактивно. Ако в детството ни да играеш значеше Super Mario на нинтендото, то геймърите на XXI век вече нахлузват VR шлемовете и пристъпват във виртуалната реалност, а може би и в метавселената.

  Водени от разбирането, че днес рядко се обръща достатъчно много и сериозно внимание на дигиталната култура, на комплексната социална среда на модерните хора, израснали в новия цифров век, EVY MEDIA стартира и futureONE – уникален телевизионен канал с фокус именно върху този вълнуващ нов аспект от нашето общо настояще и бъдеще. futureONE живее в света на интернет, дигиталното изкуство, високите технологии, гейминга, киното, музиката, анимето, дигиталните финанси, както и всяка друга иновативна тема, която плени въображението на екипа ни.

  Сред двигателите на futureONE ще разпознаете лица, стояли зад широко известни в миналото проекти, като Gamers’ Workshop, Gameplay, PC Mania, NEXT TV, On!Fest, както и редица по-млади създатели на качествено релевантно съдържание. 

  Телевивизионния канал futureONE HD стартира с над 100 часа оригинална програма и всеки ден ще добавя по 2 часа ново, оригинално съдържание към програмната си схема. В програмата на телевизията са заложени много стрийминг сесии, интерактивни игри със зрителите през ефир, eSports турнири и много други изненади, на които зрителите ще станат свидетели през идните месеци.

  futureONE HD стартира официално на 01 юни 2022 година в 9:00 часа и каналът ще заеме мястото на телевизия „HomeMall”.