fbpx
16.2 C
София
неделя | 29.05.2022 | 02:39:00
неделя | 29.05.2022 | 02:39:00
16.2 C
София

Евакуираха част от екипажа от кораба “Царевна” в Мариупол

Предстои групата да се придвижи до Донецк откъдето ще се завърне в България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В ход е евакуация на част от екипажа на кораба “Царевна”, съобщи премиерът Кирил Петков.

Един украински гражданин и 14 българи вече се намират извън пристанището на Мариупол.

“Предстои групата да се придвижи до Донецк откъдето ще се завърне в България. Критичните метри, които трябваше да изминат за излизане от кораба, вече са направени. Моряците са в безопасност”, каза Петков.

Той обясни, че останалата част от екипажа – 3-ма българи и двама украински граждани заедно с капитана са останали на борда по свое желание.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук