fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 18:13

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 16:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Засега не се очертава актуализация на минималната работна заплата от 1 юли.  Това заяви министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков пред журналисти преди началото на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на който се обсъждат предлаганите от правителството антикризисни мерки, сред които нулева ставка на ДДС за хляба и др. 

Аз очаквам всички антикризисни мерки, в подкрепа на българите по време на инфлация, да минат през НСТС с консенсус, заяви Гьоков. 

***

Това не са антикризисни мерки – това са намерения за такива,  коментира президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов пред журналисти преди началото на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество. 

Манолов посочи, че мерките ще започнат да приличат на антикризисни тогава, когато се появят в законови текстове. 

***

Ситуацията на българската политическа сцена в момента е такава, че трудно може да се постигне споразумение. Това каза македонският президент Стево Пендаровски в македонското предаване „Сутрешен брифинг“.

Според него РСМ трябва да се раздели с илюзиите за влизане в ЕС в „обозримо бъдеще“. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here