fbpx
16.7 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 03:50:52
четвъртък | 26.05.2022 | 03:50:52
16.7 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 16:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Необходимият нетен месечен доход за издръжка на едно работещо лице от едночленно семейство достигна през месец март до 1216 лв. 

Тази стойност, формирана на базисна потребителска кошница, е необходима за покриване на разходите за издръжка на едно работещо лице, живеещо само, за храна, жилище, образование, здравеопазване, облекло, транспорт и съобщения, развлечения и почивка. 

Колко ще струва газът през този месец ще стане ясно най-рано другата седмица, когато се очаква Булгаргаз да внесе и искането си в енергийния регулатор, каза енергийният министър Александър Николов.

От компанията трябваше да внесат искането си още вчера, но не спазиха срока, който сами си определиха. Още преди седмица пък енергийният регулатор посочи, че ще заседава на 10-ти май за да реши каква да бъде окончателната цена.

Спрямо останалите граждани на ЕС, българите най-слабо съчувстват на украинците и най-често не виждат Русия като главния виновник за войната в Украйна. 

Това сочат данните от проучване, представено днес от Европейската комисия.

Киев стартира глобална инициатива United24, която на първо място ще функционира като онлайн платформа за набиране на средства за Украйна от всяка точка на света, предава Bloomberg.

„Заедно имаме потенциала да спрем войната, която Русия започна, и да възстановим това, което Русия унищожи“, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски във видео на английски език, публикувано в Twitter. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук