fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 07:24:38
петък | 20.05.2022 | 07:24:38
5.7 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в  16:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

От 3 май започва изплащането на еднократната добавка от 75 лв. на пенсионерите, които отговарят на изискванията за завършен ваксинационен курс през март 2022 г. Това съобщават от  пресцентъра на Националния осигурителен институт. 

Допълнителна сума от 75 лв. се изплаща еднократно на правоимащите, независимо от вида и размера на пенсията им или от тяхната възраст. Тя не е част от пенсионното плащане. 

Системите на “Български пощи” се възстановяват поетапно, съобщиха на брифинг от дружеството. 

Възстановени са основните системи и международният трафик. Така че всички, които очакват пратки от чужбина, могат да ги получават, без тези, за които се изисква плащане в брой. Системата за плащане е възстановена почти на 100%.

От днес до 9-ти май ще бъдат осигурени допълнителни места във влаковете, движещи се по основните направления в страната, съобщават от БДЖ. 

От там напомнят и че ще бъдат допускани не повече от 20 правостоящи пътници във вагон, съобразно изискванията за безопасност.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук