fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 18:52:00
петък | 27.05.2022 | 18:52:00
28.8 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 16:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Работещите в “Автомагистрали – Черно море” – Шумен, ще блокират отново на 20 и 21 април от 11:30 до 14.00 часа движението на пътен възел “Белокопитово”  на автомагистрала “Хемус” ; Ришкия проход – до село Ивански; Айтоския проход – на разклона на село Вресово, община Руен и кръстовище до Велики Преслав. 

Това съобщиха от синдикалната организация на КНСБ в “Автомагистрали – Черно море”. 

Най-късно до 20 април собствениците на хотелите, в които са настанени украински бежанци трябва да получат плащанията по 40 лева на човек на ден, съобщи министърът на туризма Христо Проданов. 

Близо 500 са хотелите, в които са настанени граждани от Украйна. 

Полската гранична охрана вчера е  регистрирала повече хора, напуснали полска територия и отправили се към Украйна, отколкото влезли от разкъсваната от война съседна страна, съобщи ДПА.

Днес граничната охрана съобщи в “Туитър”, че за 24 часа около 19 300 души са напуснали Полша в посока Украйна.

Съветникът на кмета на Мариупол Петро Андрюшченко заяви, че руските войски са депортирали целия медицински персонал от блокирания град, което прави невъзможно получаването на незабавна медицинска помощ или професионален съвет в града.

“Всички лекари, заедно с медицинския персонал, са депортирани в Донецк, така че в града няма нито лекари, нито болници. На практика е невъзможно да се получи консултация, да не говорим за качествена, дори нестандартна медицинска помощ”, коментира съветникът.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук