fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:57:22
петък | 27.05.2022 | 02:57:22
17.8 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 14:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Националната агенция за приходите започна проверки в над 2000 фирми в цялата страна заради нелогично високи стойности на материалните запаси, посочени в балансите им за 2020 г. 

Данъчните инспектори проверяват наличностите на стоки и ги съпоставят със счетоводната документация. При установени несъответствия ще започнат и ревизии, уточняват от НАП.

Съдът на Европейския съюз реши, че България не е изпълнила задълженията си по директива на съюза за качеството на атмосферния въздух.

В решението се посочва, че страната ни не е гарантирала в югоизточната част да не се превишават системно почасовата и дневна пределно допустима норма на серен диоксид от 2007 г. до 2018 г. включително. 

Народното събрание увеличи наказанията за киберпрестъпления на първо четене. 

Измененията на Наказателния кодекс предвиждат налагане на по-високи ефективни присъди и по-големи глоби. 

Кремъл обяви, че решението на Финландия да се присъедини към НАТО “определено” е заплаха за Русия и че разширяването на военния блок няма да направи Европа или света по-стабилни. 

Пред репортери по време на конферентен разговор, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че стъпките, предприети от Финландия за присъединяване към НАТО, са повод за съжаление и причина за налагане на симетричен отговор.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук