fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:01:38
сряда | 25.05.2022 | 01:01:38
18.2 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч. 

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

От днес вече няма мораториум върху цените на тока, парното и водата за битовите потребители.

Електроразпределителните и топлофикационните дружества трябва да внесат в Комисията за енергийно и водно регулиране прогнозните си цени. С мораториума цените на ток, парно и вода бяха замразени за срок от три месеца.

Минималната работна заплата вече е 710 лева. Размерът ѝ се повишава с 9,2% спрямо сегашната ѝ стойност.

При определянето на новия размер са отчетени реалните параметри на макроикономическата среда и възможностите на държавния бюджет.

От днес България вече не е в ситуация на извънредна епидемична обстановка и отпадат повечето от мерките, въведени от здравните власти заради Ковид-19

Отпадат задължителното носене на защитна маска за лице на обществени места, спазването на физическа дистанция, ограниченията в броя на лицата, които могат да посещават едновременно обекти на закрито, ограниченията при посещение на присъствено обучение, забраната за свиждания в болниците и заведенията за социални услуги. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук