fbpx
16.7 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 04:20:25
четвъртък | 26.05.2022 | 04:20:25
16.7 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч. 

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Днес е последният ден, в който физическите лица могат да ползват отстъпката от 5 процента при плащане на данъка по годишната си данъчна декларация.

За да се възползват от отстъпката, гражданите трябва да подадат декларацията си и да платят целия размер на данъка за довнасяне до края на деня, както и да нямат подлежащи на принудително изпълнение публични задължения.

Депутатите от Комисията по бюджет и финанси ще изслушат двамата претенденти за поста на управител на Българската народна банка. 

Заради разногласия управляващата коалиция не успя да излезе с общ кандидат.

В последния ден от епидемичната обстановка в страната в Народното събрание депутатите обсъждат на първо четене промените в Закона за здравето.

Измененията трябва да осигурят права на здравния министър да въвежда противоепидемични мерки съобразно епидемичната ситуация в страната. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук