fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 17:11

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

От днес “Български пощи” възстановяват електронното изплащане на пенсиите за този месец, което ще продължи до 20 юни.

Ще бъдат изплащани и пари за изминал период. За неизплатени през април или май Великденски надбавки е необходимо да се подаде заявление в Териториалните поделения на Националния осигурителен институт.

***

Проектът за актуализация на бюджета се очаква да е основна тема на поредния Коалиционен съвет на управляващите тази вечер.

На дневен ред е и изготвянето на управленска програма на правителството, за което настояват БСП и “Демократична България”. Теми за обсъждане са също отношенията със Северна Македония и поисканото от украинския посланик у нас изпращане на оръжие за Киев.

***

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе извънредно заседание днес от 16:00 часа, на което ще обсъди актуализацията на държавния бюджет, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Консултативният орган ще даде становище по предлаганите от правителството промени в Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2022 г.; в Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2022 г. и в Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here