fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:10:45
петък | 27.05.2022 | 03:10:45
17.8 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Партиите от управляващата коалиция се събират на съвет, за да вземат решение за военната помощ за Украйна.

Въпросът е от изключителна важност както заради ангажиментите на България към Европейския съюз и НАТО, така и, защото БСП заплаши да напусне управлението, ако бъде изпратена такава помощ. 

С официална церемония днес ще бъде даден старт на строителството на терминал за втечнен природен газ край гръцкия град Александруполис.

С 20-процентен дял „Булгартрансгаз“ е сред акционерите в съоръжението, което се очаква да бъде завършено до края на следващата година.

Министрите на икономиката и финансите ще проведат неформална видеоконференция, на която ще обсъдят плановете за възстановяване и устойчивост на България и Швеция.

България бе от последните страни-членки, представили плана си за възстановяване от пандемията от Ковид-19, като една от причините бе и смяната на управлението в страната.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук