fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:42:30
събота | 28.05.2022 | 01:42:30
21.1 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Днес премиерът Кирил Петков е на посещение в Румъния. В Букурещ той ще разговаря с министър-председателя на Румъния Николае Чука и с президента Клаус Йоханис.

Акценти в разговорите ще бъдат задълбочаване на двустранните отношения, регионалното сътрудничество, реализацията на инфраструктурни и енергийни проекти, които ще са в полза на свързаността и сигурността в региона, включително в контекста на войната в Украйна.

Започна открито заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране. Комисарите трябва да решат каква ще е цената на газа за май.

Предложението на “Булгаргаз” е за поскъпване с 5 на сто, но то е не актуално, защото е направено преди около 20 дни и преди “Газпром” да спре доставките за страната ни.

От 1 май – неделя, отпадат противоепидемичните мерки за пристигащите в България от други държави, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

От ведомството припомнят, че до 1 май хората, пристигащи на територията на България от други държави, се допускат при представяне на валиден цифров COVID сертификат на Европейския съюз за ваксинация, за преболедуване или за проведено изследване или на равностоен, или аналогичен документ, съдържащ същите данни.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук