fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:33:55
събота | 28.05.2022 | 13:33:55
21.8 C
София

Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Браншовата камара “Пътища”, която включва 85 фирми, организира втори национален протест в рамките на дни. Ще бъдат блокирани пътни участъци в 27 точки в  София и страната. 

Протестните действия започнаха в 9.00 часа на площад “Народно събрание” в столицата. Очаква се там да бъде струпана тежка строителна техника. 

Народните представители започнаха работата си с търсене на решение за начините за разплащане на пътната агенция с пътностроителните фирми. 

Темата влиза в дневния ред на Народното събрание след  седмици на протести, напрежение в управляващата коалиция и обвинения от опозицията.

146 години от Априлската епопея отбелязваме днес. На 20 април 1876 г. в Копривщица избухва Априлското въстание. 

Решението е взето от Гюргевския революционен комитет. Българските земи са разделени на 5 революционни окръга – първи Търновски, втори Сливенски, трети Врачански, четвърти Пловдивски и пети Софийски. 

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук