fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 12:08

Елена Гунчева от “Възраждане“ депозира оставката си (ВИДЕО)

"Напускам заради Костадин Костадинов, който многократно ми е казвал как да гласувам", коментира Гунчева.

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Заявлението на Елена Гунчева от “Възраждане” за прекратяване на пълномощията ѝ като народен представител е постъпило в деловодството на парламента, потвърдиха от пресцентъра на Народното събрание.

Както знаете ,в края миналата седмица във Фейсбук профила си Гунчева написа, че “в една организация проблемите трябва да се поставят ясно и да се решават по най-добрия и балансиран начин. Едноличните решения не могат и не трябва да се налагат. Необходим е баланс и толерантност към различното мнение“. Гунчева категорично заяви ,че ще подаде оставка като народен представител и ще напусне “Възраждане”, въпреки че още вярва в идеите на партията, но вече не вярва на лидера ѝ Костадин Костадинов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here