fbpx
30.6 C
София
9 август 2022 | вторник | 16:27

Елена Гунчева остава независим депутат (ВИДЕО)

Костадинова : Искам да се извиня на избирателите на "Възраждане"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Тази сутрин Елена Гунчева е подала две заявления в деловодството на НС. С едното отменя заявлението си да напусне парламента, а с второто декларира, че напуска групата на “Възраждане” и остава независим депутат.

“Нека да оставим личните взаимоотношения, аз като председател на “Възраждане” гледам преди всичко взаимоотношенията с нашите избиратели. Искам да се извиня на избирателите на “Възраждане” за това, че сме направили такава грешна преценка по отношение на този наш вече бивш народен представител. В крайна сметка истината винаги излиза наяве. Дори и хората, които до днес все още са имали някакви симпатии или са смятали, че г-жа Гунчева има своите морални причини да постъпи по този начин, от днес с този неин ход смятам, че всичко стана достатъчно ясно.”, заяви Костадин Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов намекна, че „Продължаваме промяната“, “Демократична България” и БСП имат най-голяма изгода от решението на Елена Гунчева да остане в парламента като независим депутат.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here