fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:19:56
петък | 27.05.2022 | 19:19:56
28.8 C
София

Експерименталната изложба 3D Doubt Your Eyes гостува у нас

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Световноизвестната експериментална изложба 3D Doubt Your Eyes гостува у нас. Изложбата ще бъде в София само до 30 април 2022 г. включително, в галерията на СБХ на ул. “Шипка” 6.

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони посетители, включително в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове.

Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D Doubt Your Eyes тя привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необичайна илюзионна сцена и да си направи забавни и паметни снимки (от които се получават чудесни постове в социалните мрежи).

Изложбата 3D Doubt Your Eyes комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част от света на 3D Doubt Your Eyes.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук