4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:57:46
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:57:46

Експеримент на автомобилен състезател установи липсваща важна табела (ВИДЕО)

Видеото на Димитър Илиев показва, че на пътя маркировката е в окаяно състояние и че знакът, показващ, че на скоростния път има отбивка към чешма, е паднал

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Видео експеримент на автомобилния състезател Димитър Илиев установи липсваща важна табела за зона за почивка на магистрала „Струма“, където автобус с македонска регистрация се запали и загинаха 45 души.

Експертът по пътна безопасност представи по БНТ специален филм-симулация, като се постави на мястото на шофьора от злополучната нощ.

Снимка: NewsOne

Оказва се, че важна информационна табела за зона за почивка е счупена, а други части от сигнализацията са силно амортизирани и на практика не се виждат – особено през нощта.

Според него дъждът и вероятността за мъгла са объркали шофьора на автобуса.

Видеото на Илиев показва, че на пътя маркировката е в окаяно състояние и че знакът, показващ, че на скоростния път има отбивка към чешма, е паднал.

„Имаме много проблеми, които не търпят изобщо отлагане, аз съм алармирал още от 2019 г. Това са места, на които редовно стават тежки инциденти и много често на тях има загинали хора. Въпросът е, че няма воля това нещо да се оправи“, смята Илиев.

По какво се ориентираме на пътя и кой носи отговорност?

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук