fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:56

Екатерина Захариева: Рашков задмина Цветанов, ще го съдим

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Партия ГЕРБ ще заведе дело срещу вътрешния министър Бойко Рашков за клевета, той задмина Цветан Цветанов. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш външен министър Екатерина Захариева.

“Рашков ще доказва твърденията си за парите от АМ “Хемус” в съда, където му е мястото”, каза още тя.

“Предизборното увеличение на пенсиите всъщност се оказа намаление. С тази инфлация и сметките през декември – мисля, че е отвратително към нашите майки и бащи. Излъгаха ги”, коментира Захариева пред БНТ.

“Хората очакват резултати от управляващите, търпението няма да е толкова дълго. Истината е, че част от тези министри са били в двата служебни кабинета, хората искат да виждат бързи решения”, каза още бившият външен министър.

По думите й никога не е имало толкова малко посланици за последните 20 години, като става въпрос за хора с голям дипломатически опит.

“Без спокойна и професионална дипломатическа служба, и с най-опитен министър, външната политика няма да се развива. Трябва да се разчита на тези хора”, заяви Екатерина Захариева.

“Посланиците не са политически назначения, единственото изключение е Румяна Бъчварова”, каза още тя.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img