30.11.2022 | сряда | 02:38

East 17, Sonique, 2 Unlimited, Capella, Jenny от Ace of Base, La Bouche и Rozalla пристигат в София за грандиозно новогодишно парти

Публикувано:

Сподели поста:

Тази новогодишна нощ ще бъде епична!

12 часа, 4 зали, 3 сцени, гала вечеря, най-добрите street food кухни, барове с подбрани напитки и авторски коктейли, разнообразни атракции и над 20 световноизвестни артисти на едно място. Това е рецептата за запомняща се Новогодишна нощ. Световни хитове, изпълнени на живо, емблематични трибют концерти на Backstreet Boys, Spice Girls, Robbie Williams, Tina Turner и Emy Winehouse ще направят нощта незабравима.

SPICE New Year Eve e проект на емблематичния Spice Music Festival! Най-доброто от SPICE MUSIC FESTIVAL през годините, допълнено от силна DJ подкрепа – Switch Disco /UK/, Guru Josh Project /UK/, Sonique /UK/ и познати родни имена ще забъркат естествената кулминация на любимите ни SHAME партита.

Купонът ще бъде разделен в четири зали:

SPICE MUSIC Stage – East 17, 2 Unlimited, Sonique, Capella, Rozalla, La Bouche, Jenny Berggren from Ace of Base

Tribute Hall – Backstreet Boys, Spice Girls, Robbie Williams, Tina Turner, Amy Winehouse

SHAME Party – DJ zone – Switch Disco, Sonique, Guru Josh Project и още…

GALA Dinner Hall – специална VIP зала с резервирано място на маса по избор; гала вечеря с четири степенно меню /блок маса/ и включена празнична наздравица; достъп до ексклузивен коктейл бар и други.

Бъди част от най-мащабната новогодишна дискотека. Билетите са в продажба, но не чакай последния момент.

Капацитетът на Inter Expo Center е ограничен, затова побързайте да купите билети за най-голямото парти с музика от 90-те тук.

ИА newsONE
ИА newsONEhttps://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...