Музикантът Джъстин Бийбър отмени концерти, тъй като се бори с рядко заболяване, което причинява пареза на лицето, съобщиха информационните агенции, цитирани от БТА.

Изпълнителят на “One Time” обяви, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, който се появява, след като вирусът на херпес зостер засегне лицевия нерв близо до ухото. В резултат на това половината лице остава неподвижно.

“Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихна от тази страна на лицето си. Тази ноздра няма да помръдне”, каза 28-годишният Бийбър във видео, качено в профила му в Инстаграм. Той показва на почитателите си, че не може да движи дясната част на лицето.

“Напълно неподвижна е тази страна на лицето ми”, сподели певецът.

Изпълнителят отмени много изяви в родната си Канада в последните дни и остави недоволни феновете си. “За тези, които са разочаровани от отменените концерти – аз просто физически, очевидно, не мога да ги направя. Това е много сериозно, както можете да видите, заяви Бийбър.

Изпълнителят каза, че прави специални упражнения в опит да възстанови движението на дясната страна на лицето си. Синдромът на Рамзи Хънт продължава средно около три седмици.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here