fbpx
27.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:03:15
четвъртък | 26.05.2022 | 17:03:15
27.8 C
София

Драгомир Заков: Темата за предоставяне на военнотехническа помощ за Украйна не е обсъждана в детайли

"Този въпрос не е обсъждан в детайли изобщо, защото няма необходимост да се обсъжда в този съвет", сподели Заков

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министърът на отбраната Драгомир Заков се срещна с депутати от управляващата коалиция. На експертен коалиционен съвет с тях в парламента той е обсъдил възможността за увеличение на бюджета за отбрана и модернизацията на армията. Темата за предоставяне на военнотехническа помощ за Украйна не е обсъждана в детайли, заяви пред журналисти в Народното събрание министърът, предаде БТА.

“Този въпрос не е обсъждан в детайли изобщо, защото няма необходимост да се обсъжда в този съвет. Целта му е съвсем различна. Това е въпрос, който трябва да се обсъжда на практика в коалицията. Това не е големият коалиционен съвет”, коментира Заков.

На въпрос на БТА дали проекторешението на „Демократична България“ му е било представено, министърът отговори:

“То няма нужда да се представя пред мен, това е работа на коалиционните партньори да го обсъждат”. Заков посочи, че приветства дискусия в тази посока.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук