fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:09:11
сряда | 25.05.2022 | 01:09:11
18.2 C
София

Драгомир Заков ще наблюдава заключителния етап на „Trojan Footprint – 22“

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министърът на отбраната Драгомир Заков и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще наблюдават утре, 12 май, заключителния етап на многонационалното учение „Trojan Footprint 22“ в района на учебно-тренировъчен комплекс „Црънча“. 

В деня за официални гости и медии военнослужещите ще демонстрират парашутни скокове от средна и малка височина, патрулни техники, задържане на автомобил, директни действия и упражнения от динамичните стрелби с пистолет и автомат на къси и пределно къси дистанции.

В „Trojan Footprint 22“, което се провежда в нашата страна, участват до триста военнослужещи от състава на Съвместното командване на специалните операции, от армиите на страни-членки на НАТО и страни-партньори, както и сили и средства на Министерството на вътрешните работи.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук