fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 04:39

Драгомир Заков: Българската армия винаги ще бъде гарант на териториалната цялост на страната

С тези думи министърът на отбраната честити днес Националния празник на България

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Честити 144 години свободна България! Честит празник на всички български военнослужещи и цивилни служители от системата на Министерството на отбраната и Въоръжените сили. В трудни времена живеем, но е много важно да бъдем единни. Българската армия ще остане и ще бъде винаги гарант на териториалната цялост и суверенитета на Република България.”

С тези думи министърът на отбраната Драгомир Заков честити днес Националния празник на Република България. Това съобщиха пресцентъра на Министерството на отбраната.

Военнослужещите и цивилните служители от Българската армия бяха поздравени и от началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

„Благодаря за всеотдайния труд и за отговорността“, каза той и се обърна специално към  военнослужещите, които са на бойно дежурство, на вахта, на бойния пост. „Това е нашата професия, това е нашето задължение и пожелавам здраве на всички, за да ги изпълняваме отговорно в името на България“, заяви адмирал Емил Ефтимов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img