-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:56:52
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:56:52

ДПС откри предизборната си кампания във Видин

От Движението посочиха като национална цел достигането на средноевропейско ниво на живот

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

ДПС откри предизборната си кампания от Видин, където водач на листата е зам.-председателят на партията Станислав Анастасов. Заедно с него на представянето на кандидатите на ДПС присъстваха Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от ДПС, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, народни представители от видинската листа на ДПС. 

“Днес, ние от ДПС, имаме самочувствието да посочим ясна национална цел за България – да достигнем средните европейски стандарти на живот, заяви Карадайъ. И допълни: “Можем да го направим.” 

Лидерът на ДПС припомни, че днес приоритетите на Европа са зелената сделка, дигитализацията и гражданското общество, за да има ускорено икономическо развитие за ЕС.  

“Ние от ДПС дефинирахме тези цели още през 2016 г., изведохме ги като приоритети през 2017 г., за да има нашата родина България ускорено икономическо развитие”, каза Мустафа Карадайъ. 

снимка: ДПС

“Тогава другите партии се отнесоха малко с насмешка, но през 2020 г. това станаха приоритетите на целия Европейски съюз. Именно затова ние с г-жа Михайлова имаме самочувствието да посочим ясната и категорична цел на България – достигане на средните европейски стандарти на живот. И то не някога, а още отсега да работим за ускореното икономическо развитие на страната си”, каза лидерът на ДПС. 

Кандидатът за президент на ДПС припомни европейския старт на кампанията си, която започна от Хага и Брюксел. Там Мустафа Карадайъ имаше разговори с евродепутати, еврокомисари, участва в срещата на либералния връх заедно с 8 европейски министър-председатели. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук