fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 18:33

ДПС: Необходими са нови предсрочни избори (ВИДЕО)

Румен Радев отбеляза, че страната не може да си позволи да остане без работещ парламент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

За да бъде променена формулата, по която се конструират процесите в политическия терен, са нужни нови предсрочни избори, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на политическите консултации при президента Румен Радев

„Още април месец заявихме, че формулата за съставяне на мнозинство в Народното събрание и сегашната власт, която е в оставка, е грешна.” , припомни лидера на ДПС.

„Докато се стигне до предсрочните избори, много е важно какво има да се прави. Нашата отговорност ние си я носим и ние не бягаме от нея. Предсрочни избори ще има – да, но въпросът е кога, както и какво правим до предсрочните избори.“, допълни още той.

Държавният глава Румен Радев отбеляза, че страната не може да си позволи да остане без работещ парламент.

След неуспешните два проучвателни мандата, връчени на “Продължаваме Промяната” и ГЕРБ-СДС, решение на президента Румен Радев е на коя парламентарно представена формация да връчи третия и последен мандат.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here