fbpx
25.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 20:32:29
четвъртък | 26.05.2022 | 20:32:29
25.8 C
София

Договорени са два кораба с втечнен газ от САЩ за юни (ВИДЕО)

Договорът за доставката ще бъде директно между американската компания и "Булгаргаз"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Договорени са два кораба с втечнен природен  газ от САЩ, а цената ще е малко под тази на “Газпром”. Това заяви премиерът Кирил Петков при пристигането си в София след  посещението си в САЩ.

Договорът за доставката на втечнен газ от САЩ ще бъде директно между американската компания и “Булгаргаз”, няма да има посредници. По думите на премиера Кирил Петков, България чака и азерски газ, както и  доставки и от други държави.

Американският газ ще влиза у нас през Гърция или Турция.

От ГЕРБ  обявиха, че пускат  сигнал до  МВР, ГДБОП и ДАНС ,защото в продължение на месец купуваме  руски газ, само че с 30 процента по-скъп. С казуса ще се занимае и временната парламентарна комисия.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук