fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:54:04
четвъртък | 26.05.2022 | 17:54:04
26.8 C
София

Доц. Антоний Гълъбов и Диана Сивинова ще гостуват в “Попитай журналиста” тази сряда

С тях ще говорим за това дали се задават предсрочни избори и спада ли доверието на обществото към управляващите

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Задават ли се предсрочни избори и спада ли доверието на обществото към управляващите. Това ще бъде темата на предстоящото издание на “Попитай журналиста” с Владимир Христовски тази сряда. Водещият ще потърси отговорите от събеседниците си – социологът доц. Антоний Гълъбов и политологът Диана Сивинова.

С тях ще обсъдим последните действия на властта, а именно – призивът на премиерът Кирил Петков хората да дарят по една заплата за закупуване на оръжие за Украйна, нерешаващият се със седмици казус каква позиция да заеме страната ни по отношение на изпращането на военна помощ. Няма да подминем и проблемът с растящата инфлация и обедняването на българския народ, както и скокът на цените на горивата, газа и храните. 

От този момент може да ни изпращате въпросите си. Очакваме ги на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg, както и на news@newsone.bg. Можете да пишете и във вайбър групата “Попитай журналиста”: https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук