fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 00:49:41
събота | 28.05.2022 | 00:49:41
21.1 C
София

Доброволци строят класна стая на открито в 47 СУ „Христо Данов“ в София

На 13 май ученици и Фондация "Корен" ще направят градска зеленчукова градина в двора

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Тази седмица учениците от 47 СУ „Христо Данов“в кв.Иван Вазов, в София ще се сдобият с градска зеленчукова градина и с красна стая на открито в двора си.

На 13 май ученици и Фондация “Корен” ще направят градска зеленчукова градина в двора, изградена от палети. През март четвъртокласниците подготвиха разсад за чери доматчета и босилек.

“На 14-15 май каним доброволци, с които с палети да изградим разчупено и модерно място за срещи и учене на открито по проект на арх. Християн Георгиев. То ще е от палети и се изискват базови умения на домашни майстори. Ще се потрудим, но и ще е забавно. Дори и децата се включват, или поне играят навън под надзор в училищен двор,“ заявиха от Sofia Playgrounds.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук