fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 03:49

Доброволци спасиха бедстващо куче

Наложило се спасителите да изрежат дупка в търговски обект, за да могат да извадят четириногото

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Доброволци спасиха куче, което уплашено от новогодишните гърмежи и зари се е скрило на място откъдето след това не е могло да излезе. Случаят е от Мездра, а за спасителната акция съобщиха от Animal Hope Mezdra. Оттам обясняват, че се е наложило да изрежат дупка във фургон, използван за магазин, за да могат да извадят животното.

Снимка: Animal Hope Mezdra/Fb

Кучето е настанено в приют и ще бъде прегледано за наранявания. Вече се търси човек, който да го осинови и да не допусне животното да изживее отново същия ужас.

От организацията изразиха възмущение от това, че пожарната в града не се е отзовала на подадения от тях сигнал на 112.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img