fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 13:07

Добрев : Цената на руския петрол е непроменена, а бензинът скача (ВИДЕО)

„Вече трета седмица не внасяте точката за временната комисия, посочи Добрев

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Цената на руския петрол не се е променила от шест месеца, а цените на бензина скочиха с повече от един лев, заяви депутатът от ГЕРБ – СДС Делян Добрев.

„Основният проблем е от шест месеца и той се състои в това, че цената на петрол сорт „Урал“ не се е променила. Той се търгува с 30-40% отстъпка от сорт „Брент“, заяви Добрев от парламентарната трибуна.

Добрев отбеляза, че ДДС е същият, акцизът е същият, токът е същият, заплатите се същите, само че за шест месеца незнайно защо горивата скочиха.

„Вече трета седмица не внасяте точката за временната комисия, която да разгледа този проблем.“, посочи Добрев

Мартин Димитров от „Демократична България“ припомни решенията на КЗК след направения секторен анализ през 2019 г и основната препоръка , да бъде публична информацията за свободните капацитети в данъчните акцизни складове. По думите на Димитров всички са много загрижени за цените на горивата, но когато на масата се сложи решението, не се прави нищо.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here