fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:03

Дмитрий Медведев: Зимата ще дойде скоро

Посланието идва ден, след като „Газпром“ обяви, че намалява с още 20% доставките на газ за Европа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Няма значение, че в Европа има огромна промишленост, развито селско стопанство, гражданите на ЕС искат да живеят в топли жилища с вода. Главното е руснаците да страдат“. Това написа накрая на пост в канала си в „Телеграм“ Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация.

“Да-да. Скоро ще дойдат студовете“. С тези думи продължава посланието, което идва ден, след като „Газпром“ обяви, че намалява с още 20% доставките на газ за Европа.

Бившият президент и премиер на Русия обяви още, че Европа наказва Русия за желанието й да „защити страдащите хора и да гарантира своите дългосрочни интереси“.

Според него Европа е решила да разбие на парчета руската икономика.

Медведев пише още, че цялата сегашна политика на европейците по отношение на Русия е отвратителен коктейл от високомерна грубост, тийнейджърска инфантилност и примитивна глупост.

t.me/medvedev_telegram/149

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img