fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 00:48:48
петък | 20.05.2022 | 00:48:48
11.3 C
София

Директори с искане за извънредна ваканция

Според тях това е необходимо, за да могат учениците истински да си починат и да се нормализира ситуацията

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В понеделник Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България ще внесе искане за извънредна ваканция на учениците за времето от 28 януари до 2 февруари. Това обяви в личния си фейсбук профил председателят на организацията и директор на столичното 119 СУ Диян Стаматов.

След завършването на първия учебен срок, допълнителните дни биха допринесли:

– за реална почивка на учениците;
– за нормализиране на трудната ситуация с отсъствието на учителите поради заболяване или карантиниране;
– за откъсване на всички ученици за седмица от училищната среда и възможност за нормално започване на втори учебен срок.

Директорската гилдия се надява на подкрепа от МОН и от социалните партньори в образованието, допълва още Стаматов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук