fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:29

Детската градина в “Манастирски ливади – изток” отваря врати през септември (ВИДЕО)

Столичният кмет обяви, че в момента се строят 23 обекта, като 11 от тях трябва да бъдат завършени до края на годината

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Първата детска градина в “Манастирски ливади-изток” отваря врати през септември. Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която заедно със зам.-кметът по строителство инж. Ангел Джоргов провериха докъде са стигнали дейностите.

Кметът каза още, че втора година очаква район “Красно село” да ѝ изпрати проекта за строителството на 8-ма детска градина, но заради липса на комуникация това все още не се случва. Тя увери, че Столичната община е готова да я изгради.

На въпрос на NewsONE дали ще се реши проблемът с терена, отреден за детска градина в квартал “Стрелбище”, градоначалникът коментира, че районният кмет трябва да преодолее недоволството на гражданите.

Фандъкова посочи още, че в момента се строят 23 обекта, които са част от – 3 самостоятелни ясли и 20 детски градини, като 11 от тях трябва да бъдат завършени до края на годината и допълни, че междувременно се проектират и 13 нови обекта.

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here