fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 18:52

Десислава Атанасова: В МВР има сериозно недоволство заради липсата на повишение на заплатите

Справянето с мигрантския натиск изисква ресурс, заяви политикът от ГЕРБ

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

“В МВР има сериозно недоволство заради липсата на повишение на заплатите. Според служителите най-големият проблем е заплащането, командировките, средствата, които се ползват от бюджета на Министерството на вътрешните работи за заплати, горива и ремонтни дейности на автомобили”.

Това заяви в “Денят започва” по БНТ Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя поясни, че справянето с мигрантския натиск изисква ресурс.

“Проблемът с мигрантската вълна, която идва от Близкия изток, засяга най-напред южната ни граница. През месец април тук се е наложило да бъде командирована и Конна полиция, което досега не се е случвало. Сигурността е тема зад която можем да се обединим“, каза Атанасова.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here