fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:39

Десислава Атанасова: Третият мандат трябва да бъде върнат веднага

Тя разкри, че когато са били на консултации при президента е коментирано изборите да бъдат на 2 октомври

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От “Продължаваме Промяната” не искат преговорите за кабинет да успеят и третият мандат трябва да бъде върнат веднага. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

На въпрос за евентуална дата за изборите, Атанасова каза, че когато са били на консултации при президента е коментирана датата 2 октомври.

“Разбира се, събитията, които ни се случват през последните дни, очевидно ще изместят по-напред тази дата и това зависи изцяло от президента, той може да определи конкретна дата”, посочи Десислава Атанасова. 

По отношение на изтеклия запис на групата на “Демократична България”, Атанасова заяви в ефира на bTV, че той не е изтекъл, защото “той се излъчваше онлайн, а колегите от “Възраждане” са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си”, каза тя и уточни, че е чула само част от записа. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here